Thursday, 28 June 2012

Kenapa Zarraz Paramedical


10 sebab kenapa anda perlu menggunakan produk ZARRAZ PARAMEDICAL:-

1. Produk ini telah dicipta formulanya selama 2 tahun sebelum di packagingkan
2. Produk ini telah lama digunakan di SPA kami sebelum dipasarkan & telah berjaya merawat ramai pelanggan yang mempunyai masalah kulit yg serius.
3. ZARRAZ bukan sekadar kosmetik penjagaan kulit yang biasa. Tetapi ZARRAZ merupakan satu produk PARAMEDICAL.
4. 100% Tanpa bahan kimia. Firming Cleanser yang unik dengan Peppermint & Rosemary, tiada buih, membersih tanpa mengeringkan kulit, malah dapat menegangkan & menyegarkan kulit.
5. 100% Selamat digunakan. Halal Suci dan gunakan tanpa was-was.
6. 100% Bahan Semulajadi. Sejarah tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang digunakan adalah merupakan bahan medikasi telah lama digunakan dan terbukti keberkesanannya dalam proses anti-penuaan dan anti kanser.
7. 100% Tanpa Pengelupasan. Menggunakan minyak aromaterapi daripada bunga-bungaan seperti white lily, freesia, dan frangipany dalam setiap produk.
8. 100% Berkesan dalam tempoh 3 hari pemakaian.
9. Buatan Malaysia. Bahan-bahan asas produk diimport daripada Perancis dan Switzeland.
10. Service After Sale! Keuntungan bukanlah faktor utama tetapi kami ingin berkongsi kepakaran kami dengan menambah nilai hidup orang lain.

Barisan Para Management Zarraz yang telah mendapat kulit cantik & berseri

Klik gambar di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kegunaan dan cara pemakaian Produk Zarraz Paramedical.

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.