Sunday, 3 February 2013

Set One Solution Mampu Merawat Semua Jenis Masalah Kulit


Set One Solution Merupakan Set yang unik lagi complex yang dipackagingkan khas untuk merawat masalah kulit terutamanya untuk masalah kulit sensitif, jerawat, jeragat, kulit kusam, eczema, kulit gatal, kulit berminyak, jerawat halus dan kulit gabungan.

zarraz paramedical, set one solution zarraz, produk terbaru zarraz, zarraz propaganza, masalah kulit sensitif, rawatan kulit sensitif


Fungsi Utama Produk ini adalah:-

1. Rawatan utama masalah Jerawat, Jeragat, eczema, kulit kering, kulit, berminyak, whitehead, black head dan semua jenis masalah kulit.

2. Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan

3. Mengecutkan eczema, psoriasis dan masalah penyakit kurap.
4. Rawatan alternative kepada resdung.
5. Mencerahkan kulit gelap & mengecilkan pori-pori wajah.
6. Bahan semulajadi untuk memutih dan melembabkan kulit.
7. Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis, dan sel kanser.
8. Jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum.
9. Meningkatkan 1600% protein kepada kolagen yang telah hilang dengan sekali pemakaian.
10. Mengurangkan kedutan dan kulit sentiasa nampak segar dan tegang.


Kandungan setiap produk yang terdapat dalam Set One Solution ini 100% sama seperti apa yang terkandung dalam packaging sebenar (botol warna merah). Namun hanya saiz packaging yang dikecilkan dengan harga yang jauh lebih murah berbanding dengan packaging sebenar Zarraz Paramedical supaya setiap orang mampu mencuba dan memiliki produk ini tanpa membebankan mereka untuk mengeluarkan wang ringgit dengan jumlah yang banyak.

Produk-produk yang terkandung dalam Set ini adalah:-
1. Calming Cleansing Milk - 15ml
2. Firming Cleanser - 25ml
3. Essence Sebum Gel - 10ml
4. Sun Protection SPF50 - 10ml

Berikut merupakan beberapa tips penggunaan produk ini.


1.  UNTUK MASALAH KULIT NORMAL, KERING & MATANG

1. Gunakan Calming Cleansing Milk sebanyak 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.

2. Kemudian Cuci semula wajah anda dengan Firming Cleanser selepas itu. Gunakan Firming Cleanser ini sebanyak 2 kali sehari sama seperti calming cleansing milk.

cara mengatasi kulit sensitif, cara menghilangkan bekas jerawat, cara menghilangkan jerawat, tips bekas jerawat, cara merawat jerawat batu,

3. Sapu ringan essence sebum gel di kawasan minyak, T-zone atau pori-pori terbuka jika ada. Hanya gunakan produk ini sekali sahaja dalam sehari. Tidak perlu guna banyak kali kerana ia boleh mengeringkan wajah anda sehingga kelihatan mengelupas.

4. Selepas Essence Sebum Gel betul-betul telah kering (sehingga tiada rasa melekit) barulah gunakan Produk Sun Protection SPF50 ini. Sapu rata dan oleskan perlahan-lahan ke seluruh wajah anda supayan produk ini boleh menyerap sehingga ke lapisan dermis kulit.

Tips untuk anda: Gunakan Sun Protection SPF50 sekerap mungkin bagi mendapatkan kulit yang bersinar, segar dan sihat. Boleh gunakan sehingga 4 ke 5 kali sehari. Anda juga boleh gunakan ini semasa tidur menggantikan produk night cream.


2.  UNTUK MASALAH KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT KECIL / BESAR

1. Gunakan Calming Cleansing Milk sebagai pencuci muka yang pertama untuk menyingkirkan kotoran-kotoran dan bacteria jahat yang terdapat dalam kulit anda. Gunakan sebanyak 2 kali dalam sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.

2. Selepas muka dibilas dengan air bersih, Gunakan pula Firming Cleanser sebagai pencuci muka kedua yang mana produk ini mampu menyingkirkan kotoran sehingga ke lapisan dermis dan melegakan rasa stress.  Produk ini juga perlu digunakan 2 kali dalam sehari sama seperti produk Calming Cleansing Milk.

zarraz paramedical, rawatan jerawat terbaik, tips menghilangkan jerawat, flek pada wajah, tips bekas jerawat, cara menghilangkan jerawat

3. Selepas wajah dikeringkan, Sapukan Essence Sebum gel pada keseluruhan wajah pada tempat yang berminyak dan berjerawat.

4. Pastikan Essence Sebum Gel telah kering sepenuhnya kemudian pakaikan pula Sun Protection SPF50 di seluruh wajah. Sapu rata dan oleskan perlahan-lahan ke seluruh wajah untuk mendapatkan kulit yang gebu, segar dan bersinar.

Tips untuk anda: Gunakan Essence Sebum Gel sekerap mungkin bagi mengecutkan jerawat dan kawalan kulit yang berminyak. Gunakan juga Essence Sebum Gel dan Sun Protection SPF50 semasa tidur untuk mempercepatkan proses rawatan jerawat anda.


3.  UNTUK MASALAH KULIT SENSITIF, GATAL, KULIT YANG MENGELUPAS & EKZEMA

1. Gunakan hanya 2 produk sahaja terlebih dahulu sehingga kemerahan dan kegatalan pada wajah hilang. 2 produk tersebut adalah Calming Cleansing Milk & Sun Protection SPF50. GUnakan dalam tempoh masa 1 ke 2 minggu.

2. Selepas kulit anda sihat, anda bolehlah memakai keseluruhan produk yang terkandung dalam set one solution ini.

zarraz paramedical, rawatan jerawat terbaik, tips menghilangkan jerawat, flek pada wajah, tips bekas jerawat, cara menghilangkan jerawat, rawatan kulit sensitif, masalah jerawat lelaki, bagaimana menghilangkan jerawat

3. Gunakan pencuci muka Calming Cleansing Milk sebanyak 3 kali dalam sehari iaitu pada waktu pagi, petang dan sebelum tidur.

4. Firming Cleanser hanya digunakan 2 kali sehari sahaja iaitu pada waktu pagi dan petang.
5. Sapu ringan Essence Sebum Gel pada tempat berminyak, bintik hitam/putih dan liang roma terbuka jika ada. Hanya gunakan produk ini sekali sehari sahaja iaitu pada waktu pagi.

6. Kemudian sapu rata Sun Protection SPF50 ke seluruh wajah dan oles dengan lembut supaya meresap ke lapisan dermis kulit. Perlu gunakan produk ini sekurang-kurangnya 3 kali sehari. Dan jadikan juga produk ini sebagai krim malam anda.

Tips untuk anda: GUnakan Calming Cleansing Milk dan Sun Protection SPF50 sekerap mungkin bagi memperkuatkan struktur kulit dan meredakan kemerahan kulit anda.


4.  UNTUK MASALAH KULIT GABUNGAN

1. Cuci muka menggunakan Calming Cleansing Milk sebagai pencuci muka yang pertama. Gunakan produk ini sebanyak 2 kali sehari.

2. Cuci semula wajah anda menggunakan Fiming Cleanser selepas Pencuci Calming Cleansing Milk itu telah dibilas. Boleh pakai produk ini sebanyak 2 kali sehari sama seperti pencuci susu.

zarraz paramedical, rawatan jerawat terbaik, tips menghilangkan jerawat, flek pada wajah, tips bekas jerawat, cara menghilangkan jerawat, rawatan maslah pigmentasi, melasma, jeragat

3. Sapu ringan Essence Sebum Gel pada kawasan yang berminyak, T-zone, Bintik Hitam / Putih & Liang Roma terbuka sahaja.

4. Sesudah itu sapukan pula Sun Protection SPF50 selepas Essence Sebum Gel tadi telah kering sepenuhnya sehingga tiada rasa melekit. Sapu dengan rata dan perlahan-lahan produk ini bagi mendapatkan kulit yang cantik dan segar sentiasa. Jadikan juga produk ini sebagai krim malam anda.

Tips untuk anda: Gunakan Essence Sebum Gel dan Sun Protection SPF50 siang dan malam sekerap mungkin bagi memiliki kulit yang cerah, sekata dan seimbang.
Set One Solution ini pasti menjadikan kulit anda Sihat, Segar dan Berseri tanpa sebarang masalah wajah.

Gunalah tanpa was-was. Telah terbukti dengan ratusan TESTIMONI.

Harga
RM150 (E.M), RM160 (S.S)

Apa Kata Mereka......One Solution Add Value to Other People


Kami Percaya One Solution Terbaik Untuk Anda


One Solution Pilihan Ramai


One Solution (Beauty is Responsibility)


One Solution Untuk Semua


One Solution Excellent


One Solution Terbukti Hasilnya

Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.