Sunday, 10 February 2013

Stemcell Sleeping Gel


Pada waktu malam hari juga kulit kita memerlukan sokongan untuk memproses dan memperbaharui sel-sel kulit dengan lebih cepat dan sihat. Untuk penjagaan kulit pada waktu malam, produk Stemcell Sleeping Gel adalah sangat-sangat diperlukan untuk semua jenis kulit. Sebaik menggunakan produk Stemcell Sleeping Gel ini, anda boleh lihat dan rasa pada esok paginya kulit anda sangat sihat dan berseri sepertinya tidak tidur semalaman.

zarraz paramedical, stemcell sleeping gel, night cream zarraz paramedical, best whitening night cream, the best night cream, night cream reviews, krim siang malam, night cream terbaik, krim malam yang bagus
Stemcell Sleeping Gel Zarraz Paramedical

Fungsi utama dan ciri-ciri produk adalah seperti yang berikut:-


 • Diformulakan dengan bahan utama Apple Malus Domestica & Aloe Vera Ekstrak.
 • Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit tanpa mengira usia.
 • Sejenis gel yang dibuat khusus untuk semua jenis-jenis kulit. Rawatan krim intensif yang digunakan pada waktu malam membantu menyeimbangkan semula tahap pH, melegakan, melembutkan, mencerahkan dan menyihatkan kulit. Juga boleh digunakan di kawasan mata untuk mendapatkan peredaran darah yang lebih baik.

Kelebihan utama produk:-
 • Fungsi 5M iaitu Menghaluskan, Menggebukan, Menganjalkan, Mencerahkan dan Menegangkan.
 • Kulit sentiasa Nampak segar selepas bangun tidur.
 • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
 • Mengecilkan riang roma yang terbuka.
 • Mengekalkan kelembapan kulit pada musin kering mahupun panas terik.
 • Anti-oksidan secara semula jadi & melambatkan proses penuaan.
 • Melembapkan kulit dan menjadikan kulit lebih awet muda.
 • Mengawal dan menyeimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.
 • Mendinginkan wajah yang terbakar akibat sinaran matahari.
 • Mengendurkan otot di bawah mata yang tegang akibat berjaga atau berhadapan dengan komputer terlalu lama.
Cara penggunaan sleeping gel ini adalah bergantung kepad jenis kulit setiap individu. Ada yang boleh menggunakan setiap malam, ada yang hanya perlu gunakan 3 kali seminggu dan ada juga yang langsung tidak boleh menggunakannya. Oleh itu sila dapatkan konsultasi kulit dan cara-cara penggunaan yang betul mengikut kesesuaian jenis dan masalah kulit anda dari Pakar Kulit Zarraz Paramedical.

Produk ini boleh bertahan selama sebulan setengah hingga ke dua bulan penggunaan bagi mereka yang menggunakannya setiap malam. Jika penggunaan yang kurang, ianya boleh bertahan lebih lama dari itu.

Harga
RM70 (E.M), RM76 (S.S)

 Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.