Thursday, 28 March 2013

Maksimumkan Potensi Perniagaan Anda

Jom Join Venture (JV) bersama Zarraz Online Team

Selaras dengan usaha kami untuk memberikan kecantikan dan kesihatan kepada semua rakyat Malaysia sehingga seluruh Asia, kami melebarkan lagi potensi perniagaan dalam bidang kecantikan dan kesihatan semulajadi.
Join Venture bersama zarraz paramedical, pengedar produk zarraz paramedical, stokis zarraz di johor
Zarraz Paramedical melebarkan Sayapnya ke seluruh Malaysia juga Asia

Misi kami sebenarnya bukan sahaja untuk membolehkan semua orang memilki kecantikan dan keyakinan diri yang optimum namun untuk membantu dan memberi peluang kepada usahawan Spa & Produk Kecantikan di luar sana
untuk menjana pendapatan pasif sehingga 5 – 6 Angka sebulan di samping dapat membantu menambah nilai hidup kepada orang lain.

Jom Lihat Objektif, Misi & Visi yang kami terapkan.

OBJEKTIF
  • Memberi peluang kepada individu untuk menceburi bidang keusahawanan  dalam bidang kecantikan dan kesihatan dengan modal perniagaan yang minimum sehingga boleh mencapai keuntungan yang maksimum.
  • Menjadikan aspek kecantikan dan kesihatan sebagai fokus utama rakyat Malaysia dengan berkongsi ilmu pengetahuan melalui program-program yang dilaksanakan.

Visi
Menjadi peneraju utama dalam industri halal dan tanpa bahan kimia berasaskan produk kesihatan dan kecantikan di peringkat antarabangsa.

Misi
Merealisasikan jenama Zarraz Paramedical sebagai teman kecantikan dan kesihatan bagi setiap insan dengan memberi peluang perniagaan secara bersama untuk meningkat taraf sosioekonomi khususnya rakyat Malaysia.

Moto
Kecantikan adalah satu tanggungjawab

Oleh kerana itu, kami mempelawa mana-mana SPA menyertai Program “Jalan-jalan Cari Spa” dan “Joint Venture (JV)” konsep dengan kami di www.zarrazspecialist.com

Bagaimana Konsep Ini boleh membantu anda?
Kami mempunyai ramai pelanggan yang menggunakan Produk Zarraz Paramedical sebagai Treatment/Skincare harian mereka. Dalam pada itu, ramai juga di antara pembeli kami yang suka melakukan facial di Spa.
perkhidmatan facial rumah ke rumah, pengedar zarraz di negeri sembilan, zarraz di melaka, pengedar zarraz paramedical
Perkhidmatan Facial

Mereka sering bertanya Spa yang terbaik di kawasan mereka. Dan kami akan mencadangkan Spa yang telah menyertai konsep JV ini. Secara langsung kami mempromosikan Spa yang telah berdaftar dengan kami.

Oleh itu, kami mengalu-alukan anda yang ingin menambah dan meramaikan lagi pelanggan Spa, anda boleh menyertai konsep Join Venture ini. Terbuka kepada semua Spa di seluruh Malaysia. Namun untuk  kawasan yang sama hanya 1 Spa yang layak menyertai.
Spa kiosk Based Concept, facial treatment, SPA kawasan johor, pengedar zarraz di ipoh, produk zarraz paramedical
SPA Kiosk Based Concept
Contohnya, bagi kawasan Nilai, Negeri Sembilan, jika ada 3 SPA dalam kawasan itu yang ingin menyertai, kami akan memilih salah 1 sahaja. Ini bertujuan untuk menjaga kepentingan Pelanggan, Pengurusan Spa dan untuk mengelakkan persaingan tidak sihat.

Mobile Spa (Spa bergerak) juga boleh menyertai konsep ini. Anda yang tidak mempunyai Kedai Spa namun mempunyai kemahiran Beauty & Spa serta mempunyai kelengkapan untuk melakukan treatment Facial, Body, Massage dan sebagainya, bolehlah menyertai konsep JV ini. Kami sediakan pelanggan untuk anda.
produk zarraz paramedical, pengedar zarraz di sabah, pengedar zarraz di kuantan, pengedar zarraz di kota bahru
Produk Zarraz Paramedical

Kelebihan:
1. Pengiklanan Online TANPA Had, 24 Jam dan secara PERCUMA di Blog / Facebook.
2. Promosi Premis anda tanpa sempadan.
3. Konsep JV yang menguntungkan “Loyalty Customer”.
4. Pemantauan berterusan dari segi kepakaran dan pembangunan perniagaan anda.
5. Pembelian Saloon Pack dan Peralatan SPA yang murah dan Berbaloi!!!

Syarat Kelayakan:-
Kelayakan untuk menyertai konsep JV ini amatlah mudah. Kami tidak memerlukan kelayakan seperti sijil penganugerahan, mempunyai kedai, mempunyai pekerja yang ramai dan sebagainya. Apa yang kami mahukan kelayakan dari anda adalah anda Mempunyai Kemahiran dan pengetahuan asas Beauty & SPA, sanggup menerima pelanggan dengan baik & mampu memberikan servis yang lengkap dan memuaskan pelanggan.
hot blanket, treatment selulit, pengedar zarraz di subang, kedai zarraz di shah alam
Contoh Servis yang ditawarkan

Cara Menyertai:-
Sila Emailkan ke shah@zarraz.com.my tulisan yang bertajuk “Pemohonan Konsep JV Spa”). Berikan butir-butir anda seperti berikut:-
1. Nama SPA
2. Nama Pemilik
3. No I/C Pemilik
4. Alamat SPA / Alamat Kawasan Operasi
5. No Telefon SPA/Handphone
6. Email Spa/Pemilik
7. Sedikit Gambar SPA atau Pekhidmatan yang ditawarkan
Anda juga boleh Call/SMS ke 010-2639329, @ Whatsapp ke 012-6503885.

Kemudian kami akan analisis & proses permohonan anda. Jika layak, kami akan berikan maklumbalas secepat mungkin. Proses analisis hanya memakan masa dalam 2 ke 5 hari sahaja. Kami akan maklumkan tindakan yang anda perlu lakukan apabila anda layak untuk menyertai konsep JV ini.

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi kami pada talian di bawah ini.
Call / SMS   : +6 010-2639329
Whatsapp : +6 012-6503885
Email          : shah@zarraz.com.my
pengasas zarraz paramedical, puan ima zarraz, beauty consultant zarraz paramedical

Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.