Wednesday, 27 March 2013

Peluang Berniaga Tanpa Modal


Oleh kerana permintaan yang Tinggi dari orang ramai, Pihak kami sedang membuka peluang bagi peniaga tanpa modal untuk menjadi agen/dropshipper. Peluang ini hanya bagi mereka yang betul-betul SERIUS dan berminat untuk menambah pendapatan secara tetap atau sambilan. 
pengedar zarraz paramedical, agent dropship zarraz paramedical,
Bimbingan Dari masa ke Semasa akan diberikan
Peniaga-peniaga, suri rumahtangga, pelajar, penganggur, makan gaji, internet marketer dan yang sedang mencari-cari peluang,  bolehlah menyertai peluang ini.


KERAHSIAAN
Khusus kepada yang berminat untuk menyertai kami sebagai dropshipper pula, pihak kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran produk jualan terus ke alamat pelanggan anda dengan menggunakan NAMA, ALAMAT dan NOMBOR TELEFON anda bagi keselesaan dan 'privacy' antara anda dan pelanggan anda di masa hadapan.

PRODUK
Kenapa perlu menjadi Agent / Dropshipper Produk Zarraz Paramedical? Ini kerana produk-produk ini merupakan produk terhangat di pasaran dan mempunyai margin pulangan keuntungan yang agak tinggi dengan sistem yang sangat mudah. Anda boleh melihat bukti seperti di bawah ini.

pengedar produk zarraz paramedical, daftar agent produk zarraz paramedical
Jana RM3,528 dalam masa 7 Hari


senarai agent produk zarraz paramedical, agent dropship zarraz, pengedar zarraz di melaka
Jana RM6,996 dalam masa 6 Hari


SUMBER MAKLUMAT PRODUK
Semua maklumat produk termasuk gambar boleh diambil di website rasmi syarikat dan juga di Blog ini www.zarrazspecialist.com & www.zarraz.com.my atau di mana-mana yang anda rasakan sesuai dan tepat tentang info serta gambar produk.


CARA PENYERTAAN
Hanya anda yang betul-betul serius sahaja boleh menyertai peluang ini. Sebagai tanda komitment, Yuran Komitmen sebagai agent Dropship akan dikenakan sebanyak RM150 untuk pertama kali ini dan akan meningkat dalam beberapa hari sahaja selepas anda membaca artikel ini.

Dengan bayaran yuran komitmen tersebut, kami akan berikan anda 5 jenis produk Zarraz Paramedical yang bernilai RM200 iaitu:-
1. Calming Cleansing Milk
2. Firming Cleanser
3. Essence Sebum Gel
4. Sun Protection SPF50
5. Purifying Serum @ Lightening Serum @ Calming Serum (Pilih salah satu)

Sila Lakukan pembayaran di mana-mana akaun yang berikut:-
1. Maybank – 1647 9912 7460
2. CIMB Bank – 0814 0064 7305 26
3. RHB Bank – 1641 2400 0168 64
4. Bank Rakyat – 2207 5103 3587
Penama : Mohd Fadly Shah

Kemudian sila berikan butir-butir peribadi anda untuk penghantaran produk dan sebagai rekod Agent kami :-
1. Nama Penuh
2. No I/C
3. Alamat 
4. No Handphone
5. Email
Hantarkan butir-butir tersebut ke Email shah@zarraz.com.my dengan email yang bertajuk ''Permohonan Sebagai Agent Dropship''

Anda juga boleh hantarkan butiran tersebut melalui SMS yang bertajuk, “Ingin Menjadi Agent Dropship”.

Hantar ke 010-2639329
Atau melalui Whatsapp ke 012-6503885

TERHAD kepada 25 Orang yang Terawal!!!

PEMPROSESAN MAKLUMAT

Setelah permohonan anda diterima, kami akan menghubungi anda secepat mungkin melalui email atau sms bagi tujuan pengesahan, dan anda bolehlah memulakan proses promosi dan iklan produk. Kami akan membantu anda dari segi informasi, konsultasi dan khidmat nasihat pelanggan.


Untuk tujuan penambahbaikan perkhidmatan kami, maklum balas anda amat-amatlah kami alu-alukan. Sila hantarkannya ke :-

SMS              : +6010-2639329

Whatsapp   : +6012-6503885

Emai             : shah@zarraz.com.my

Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.