Sunday, 21 April 2013

Rawatan Masalah Bibir


Pernahkah anda mengalami masalah bibir kering, tegang, pedih, pecah, luka dan bernanah?
masalah kering, lip magic collagen, rawatan bibir kering
Masalah Bibir

Bibir yang kering, kelihatan pecah-pecah dan mengelupas biasanya dikaitkan dengan keadaan cuaca panas ataupun udara kering contohnya kalau dah lama sangat berada dalam bilik berhawa dingin atau kawasan sejuk.


Tetapi mungkin ada yang terlupa bahawa pemakaian gincu yang kurang sesuai juga boleh menyebabkan masalah bibir mengelupas! Sebabnya bahan kimia yang terkandung dalam gincu atau lipstik tu kemungkinan tak sesuai dengan kulit kita.

Sebab-sebab bibir kering dan Pecah
1. Keadaan Cuaca Panas
2. Keadaan Cuaca Sejuk atau Kering (Terlalu lama dalam aircond/hawa dingin)
3. Kurang Minum Air Putih
4. Pemakaian Gincu yang mengandungi Bahan Kimia
5. Gangguan Hormon
6. Penggunaan Ubat Gigi yang mengandungi SLS
7. Memakan makanan yang mengandungi Garam yang tinggi dan Pedas.

Antara tanda-tanda yang sering terjadi bagi mereka yang mengalami masalah bibir adalah:-
  • Lipstick menjadi seakan merekah dan berkuping walaupun baru setengah jam anda menyapunya.
  • Bibir terasa tegang saat tersenyum.
  • Bibir terasa pedih ketika sedang menjamah makanan terutama makanan masin dan pedas
  • Terasa kasar saat anda menyentuhnya.
masalah bibir kering, punca masalah bibir kering, bibir bernanah, lip magic collagen zarraz paramedical, rawatan masalah bibir
Masalah Bibir Kering dan Pecah
Bibir juga sangat berperanan penting selain kulit wajah dalam penampilan diri sesorang. Bibir yang kering, pecah apatah lagi yang bernanah mampu menjatuhkan keyakinan seseorang untuk berjumpa atau bercakap dengan orang lain.

Di sini kami kongsikan rawatan terbaik untuk semua masalah bibir yang anda hadapi. Hanya dengan menggunakan LIP MAGIC COLLAGEN & PHYSTROGENE dari Zarraz Paramedical mampu merawat masalah bibir anda sekaligus mengembalikan keyakinan diri.
lip magic collagen, rawatan masalah bibir

Berikut adalah keterangan lebih lanjut mengenai Lip Magic Collagen ini.

Lip Magic Collagen
Mampu menjadikan bibir anda menawan dan sedikit munggil apabila menggunakan produk ini. Selain itu, Lips Magic ini juga mampu merawat segala masalah bibir anda. Apa tidaknya, lihat sahaja bahan-bahan kandungan yang digunakan pada produk ini.. Sangat berkesan dan Lipstic Collagen yang Pertama di Malaysia.
lip magic collagen zarraz paramedical, produk baru zarraz paramedical, rawatan masalah bibir, masalah bibir kering
Lip Magic Collagen

Kebaikan Produk ini:-
  • Pelembab
  • Penyembuhan, anti-radang, melembutkan kulit, anti raches.
  • Perlindungan matahari.
  • Pembentukan melanin perencatan (tyrosinase).
  • Melembutkan kulit, kaya dengan vitamin semulajadi.
  • Bertindak sebagai anti bacteria.
  • Menenangkan, anti radang, membaiki kulit, kolagen semulajadi menyerap ke dalam membran mukus & membaiki sel-sel rosak.
  • Kaya dengan mineral yang diperlukan oleh kulit untuk mengekalkan sel pelembap sihat dan bermakna.
  • Pelembap, tahan lebih lama yang menembusi ke dalam lapisan ketiga kulit mengekalkan.
  • Meningkatkan peredaran darah & membangunkan antibodi semula jadi untuk mencegah kulit kerosakan oleh radikal bebas.
  • Sebagai anti bakteria dan anti funggi.
  • Pembangunan untuk Vit D untuk kulit.
  • Menyerap ke dalam sel kepada firma dan membaiki sel longgar
  • Memperbaiki hormon wanita dan bibir.
lip magic collagen zarraz paramedical, masalah bibir pucat, masalah bibir kering, rawatan masalah bibir, masalah bibir hitam
Stok Lip Magic Collagen

Wah Banyaknya Kebaikan... Boleh percaya ke ni?
YA!!!... Boleh percaya kerana Produk ini diperbuat daripada 11 bahan utama yang terbaik untuk bibir.

Jom Lihat apakah Bahan-Bahan Utama Produk ini.
1. Virgin Coconut Oil
2. Helianthus Annus Seeds Oil
3. Jojoba Oil
4. Olive Oil
5. Vitamin E
6. Propolis Extract
7. Menthol
8. Aloe Vera Extract
9. Collagen
10. Phystrogene
11. Strawberry Flavour

Jom Lihat TESTIMONI Pengguna Lip Magic Collagen ini. Testimoni Penggunaan 5 Minit.


lipstik terbaik, lipstik rawatan bibir, lip balm, lipstick collagen
Puan Nita, Melaka


testimoni pengguna lip magic collagen zarraz paramedical, masalah bibir kering, masalah bibir hitam, kenapa bibir menjadi kering, rawatan masalah bibir
En. Syafiq, Cheras


keburukan lip magic collagen, testimoni pengguna lip magic collagen zarraz paramedical, masalah bibir kering, masalah bibir hitam, kenapa bibir menjadi kering, rawatan masalah bibir
Cik Zue, Ampang


keburukan lip magic collagen zarraz paramedical, testimoni pengguna lip magic collagen zarraz paramedical, masalah bibir kering, masalah bibir hitam, kenapa bibir menjadi kering, rawatan masalah bibir
Cik Fifie, Sabah

Erkkk... Lelaki pun Pakai??

Ye betul... Lelaki perempuan boleh menggunakannya. Lip Magic ni bukan sekadar nak cantikkan bibir Namun untuk rawatan juga. Jika seorang yang berbibir gelap akibat merokok, Bibir anda akan kembali kemerahan apabila menggunakan Lip Magic ni setiap hari.

Cara Penggunaan
  • Bersihkan Bibir anda dari sebarang Gincu atau Lipstick. Kemudian sapukan Lip Magic Collagen ini ke Bibir anda.
  • Jika ingin menggunakan Gincu, Sapukan Lip Magic ini terlebih dahulu kemudian Sapulah Gincu pilihan anda ke Bibir.
  • Lip Magic ini juga boleh digunakan sebagai Blusher/Pemerah Pipi.. Calitkan sedikit Lip Magic ke pipi dan ratakan.
Harga RM40
lip magic collagen, rawatan masalah bibir


Nak Dapatkan harga 20% – 50% diskaun?

Sila hubungi 010-2639329 atau whatsapp ke 014-9552125 / 012-6503885. Hanya 20 orang yang terawal setiap hari.
Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.