Sunday, 28 April 2013

ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN


Menggabungkan Super-antioxidant Astaxantin & Glutathione, diadun bersama Hydrolyzed Fish Collagen (HFC) dari Perancis untuk membantu tubuh melawan sel-sel kaser dan radikal-radikal bebas di dalam udara persekitaran.
Zarraz Pure Marine Collagen
Suatu formulasi kolagen bersama serat-serat daripada pati buah oren diadun bersama ekstrak dan serat buah cheri yang mengandungi
acerola iaitu sejenis Vitamin C dalam bentuk flavanoid.

Keunikan Zarraz Pure Marine Collagen dicipta dan dihasilkan dalam bentuk serbuk yang hanya perlu dikemam dan dihisap di dalam mulut. Mudah bukan? Segala manfaat khasiatnya dapat diserap 100% tanpa pembaziran kerana secara terusan saraf-saraf akan dirangsangkan oleh deria rasa. Anda akan merasakan tubuh menjadi lebih aktif, sihat, bertenaga dan menawan.

Diluluskan Oleh KKM, JAKIM HALAL, Amalan Pengilangan Terbaik & Buatan Malaysia

Kolagen adalah satu nama yang sangat popular yang sering dikaitkan dengan kesihatan dan kecantikan. Namun begitu, Zarraz Pure Marine Collagen telah diformulasi dengan begitu sempurna berasaskan Teknologi Farmaseutikal untuk memberi manfaat yang tidak terhingga kepada tubuh badan pengamalnya dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Zarraz Pure Marine Collagen memilih kolagen yang diekstrak dari kulit dan tulang Ikan Merah dari dasar lautan Atlantic. Ia diproses menerusi teknologi yang amat canggih yang mempunyai ketulinan yang amat tinggi. Kepekatan kolagen yang tinggi (HFC) ini menjadi komponen utama di dalam formulasi Zarraz Pure Marine Collagen.
Ikan Merah di Dasar Lautan Atlantik
Bagi manusia dan haiwan, kolagen merupakan salah satu elemen yang wujud dengan banyaknya di merata tubuh dan mempunyai fungsi yang amat penting di dalam pembentukan tisu-tisu penghubung (connective tissue), struktur tubuh dan organ-organ seperti tulang dan rangka, kulit, ligamen, tendon, otot, kuku dan juga rambut.

Sewaktu bayi dilahirkan, komponen tubuhnya mengandungi lebih dari 50% serat-serat kolagen. Organ bayi yang paling kita dapat lihat mempunyai kulit yang gebu dan anjal. Namun begitu, proses pembesaran dan aktiviti kehidupan yang seterusnya telah mengakibatkan sedikit demi sedikit kemusnahan kolagen tubuh.

Meskipun tubuh manusia sentiasa menjalani proses pembentukan semula kolagen, tetapi kadar kemusnahannya adalah lebih cepat berbanding proses pembentukan semula.

Justeru itu, ketika usia semakin lanjut beberapa perubahan ketara akan dilihat seperti kulit yang semakin kering dan kusam, kehadiran jeragat, otot-otot, tendon dan tulang semakin reput, sendi-sendi mula tidak lancar menyebabkan rasa tidak selesa dan sakit. Kerana itulah anda harus memilih Zarraz Pure Marine Collagen yang akan mengembalikan semula keutuhan dan ketegaran tisu-tisu badan yang telah menempuh fasa penuaan.

MENGAPA KOLAGEN BEGITU PENTING BAGI TUBUN BADAN KITA?
Kolagen merupakan protein yang dibina oleh 3 rantaian asid-asid amino berbentuk “helix” yang menjadikan ia serat yang sangat kukuh bagaikan seutas keluli tetapi elastic. Ciri-cirinya seperti gam atau simen itu pula menjadikan tulang rangka dan tulang rawan lebih kukuh dan kuat tetapi sangat elastik.
Kolagen Terbaik : Rantaian 3 asid Amino yang sangat kukuh

Kemorosotan jumlah kolagen di dalam tulang boleh membawa kepada kerapuhan tulang atau dipanggil “osteoporosis”. Begitu juga pada tulang rawan, kekurangan kolagen akan menjurus kepada radang sendi atau “osteoarthritis”.

Bagi kedua-dua keadaan ini, pengambilan Zarraz Pure Marine Collagen sebanyak 2 Sachet sehari telah terbukti dapat membantu di dalam proses pemulihan dalam tempoh masa 1-2 bulan. Amalkan pengambilan Zarraz Pure Marine Collagen sebanyak 1-2 Sachet sehari bergantung kepada tahap usia dan kesihatan anda.

Jika anda kurang sihat, perlulah mengambil 2 sachet sehari. Sehinga Nampak perubahan, boleh diteruskan dengan pengambilan 1 sachet sehari sahaja. Amalkan diambil semasa perut kosong. Dan galakkan untuk minum banyak air putih bagi membantu mempercepatkan proses pembuangan toksin dari badan.
Amalkan 1 atau 2 Sachet Sehari

KELEBIHAN LAIN ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN
 Kulit menjadi lebih gebu, anjal dan bersinar
 Menjadikan tulang rangka & tulang rawan lebih kukuh dan sihat
 Membuang toksin dalam badan secara semulajadi
 Membantu melicinkan tumit merekah, kuku jadi sihat dan bersinar
 Mengaktifkan semula metabilisma tisu-tisu badan ke tahap maksima
 Membantu keintiman suami isteri
 Membantu memulihkan tenaga batin
 Membantu mendapatkan bentuk badan yang ideal
✔ Memperbetulkan hormon wanita iaitu memudahkan wanita yang susah hamil untuk mengandung dan menghilangkan keputihan
 Memberi penglihatan mata yang jelas
 Menghilangkan jerawat, memudarkan pigmentasi dan parut lama. Baik juga untuk kawalan atau menghilangkan resdung.
 Mengelakkan allergic kulit bagi mangsa alahan teruk, sensitif, bengkak, naik rashes.
 Membunuh sel jahat dalam badan
 Membantu proses pemulihan osteoporosis dan osteoarthritis.
 Menjaga kesihatan dari hujung rambut (menjadikan rambut kuat) sehingga hujung kaki.

CARA-CARA PENGGUNAAN
Terdapat 2 kaedah pengambilan Pure Marine Collagen ini iaitu:

1. Masukkan 1 sachet serbuk secara sedikit demi sedikit di dalam mulut, lalu dihisap sehingga meresap. Ambil semasa perut kosong. Ataupun;
2. Tuangkan 1 Sachet ke dalam 30ml air kosong suam/sejuk. Minum semasa perut kosong.

Amaran!!!!
Anda yang mengandung di bawah usia kandungan 6 bulan dan ibu yang menyusukan anaknya semasa bayi anda belum mencecah usia 6 bulan adalah TIDAK DIGALAKKAN untuk mengambil Zarraz Pure Marine Collagen ini.

Harga RM250

Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.