Saturday, 20 July 2013

CALMING CLEANSER ROSE (Pencuci muka kulit berjerawat)

Salam sejahtera dan Salam bulan Ramadan kepada semua pembaca dan follower setia Zarraz Specialist ini. Dan maaf sangat-sangat kerana terlalu lama (sebulan lebih) blog ini tidak diupdate disebabkan oleh kesibukan
Zarraz Harga murah, zarraz harga rendah, belian borong produk zarraz paramedical, cara menjadi pengedar zarraz
Parcel Tempahan Pelanggan
tempahan yang tidak menang tangan setiap hari dan juga event-event Zarraz Paramedical yang memerlukan perhatian khusus dari saya sebagai
Beautician Rasmi Syarikat. Hanya ketika ini ada ruang dan kesempatan untuk update blog ini. 

====================================================================

Apa yang saya ingin share pada hari ini adalah, satu lagi produk yang baru sahaja dikeluarkan oleh Zarraz Paramedical. Ini bermakna Zarraz Paramedical kini mempunyai 18 Jenis semuanya dengan 3 kategori utama iaitu Skincare Treatment, Hair Care Treatment dan Supplement Collagen.

Jadi produk terbaru yang saya maksudkan adalah Calming Cleanser Rose.

calming cleanser rose, zarraz paramedical, produk zarraz, zarraz harga rendah, pengedar zarraz di kedah, pencuci muka untuk jerawat, rawatan jerawat
Calming Cleanser Rose

Jom baca lebih lanjut mengenai cirri-ciri dan kelebihan produk ini.
  • Merupakan pembersih gel yang di formulakan khas buat kulit yang nipis seperti sensitif  kerana pernah mempunyai sejarah memakai produk yang kuat (pengelupasan atau mempunyai bahan kimia).
  • Juga khas bagi kulit jerawat yang sensitif (congested skin).
  • Pembersih gel yang sangat lembut dimana Ia dapat memberi ketenangan pada wajah, menyusutkan iritasi pada kulit.

Kelebihan Produk (Bahan Utama : Rose Extract)

  • Pati aromaterapi daripada bunga ros diyakini dapat memberikan  ketenangan, menyejukkan dan meredakan kulit yang luka dari dalam.
  • Anti-oksida yang dapat memelihara kulit dari radikal bebas.  Memberi kekuatan pada kulit semula daripada bakteria yang merbahaya.
  • Kaya dengan Vitamin C yang tinggi dimana dapat membaiki kerosakan kulit
  • Memudarkan parut tanda jerawat, jeragat  serta  mencerahkan tona kulit tidak sekata.

Kenapa Calming Cleanser Rose?

Sebelum ini, walapun Zarraz Paramedical telah menghasilkan 2 formula Pencuci muka iaitu Calming Cleansing milk (Untuk Kulit Sensitif) dan Firming Cleanser (Untuk kulit Normal dan Kombinasi). Jika kulit sensitif dan berjerawat, haruslah menggunakan Pencuci Calming Cleansing Milk, namun ada sesetengah pengguna yang mengalami Jerawat akan naik jika menggunakan Pencuci susu ini.

masalah jerawat, rawatan jerawat, pencuci muka untuk jerawat, pencuci muka terbaik untuk masalah jerawat, kesan penggunaan produk kecantikan

Sebenarnya bukan masalah pencuci susu tersebut tetapi masalah kulit pengguna yang terlalu sensitif dan kotoran / bahan kimia yang banyak terkumpul dan terenap di lapisan bawah kulit. Jadi apabila menggunakan Pencuci Susu ini, kotoran yang termendap di bawah lapisan kulit tersebut akan dikeluarkan dan ada kalanya membentuk menjadi jerawat. Proses tersebut dikenali sebagai Proses Pembersihan (Proses Healing). Masalah itu hanyalah seketika sahaja. Selepas semua kotoran tersebut telah keluar, kulit anda akan menjadi licin sepenuhnya.

Namun tidak semua pengguna faham dan sabar. Saya faham perasaan dan situasi semua pengguna, wanita khasnya. Kalau boleh, pakai produk pada hari ini dan semua masalah kulit akan selesai dalam minggu itu juga. Mereka tidak sabar untuk menunggu Proses Healing tersebut untuk selesai. Dan tidak kurang juga yang tidak dapat terima kenyataan jika jerawat naik sebiji dua sewaktu baru mula menggunakan produk Zarraz Paramedical dan terus berhenti menggunakan tanpa merujuk kepada Pakar Kulit atau Beautician Rasmi Syarikat.

kelulusan KKM zarraz paramedical, kesan sampingan produk zarraz, testimoni penggunaan produk zarraz, stokis zarraz di sarawak
Ujian Lab Dijalankan
Jadi rentetan daripada situasi di atas, Zarraz Paramedical sekali lagi menjalankan R & D dan ujikaji untuk menghasilkan satu lagi formula baru untuk Pencuci Muka khas untuk jerawat sahaja. Dan formula ini dihasilkan oleh pengasas sendiri seperti mana beliau menghasilkan formula sendiri untuk produk-produk Zarraz Paramedical yang sedia ada. Beliau dibantu oleh Pakar Pharmacy (Lab), Doktor Homeopathy dan juga Pakar Anti Aging. Dengan adanya 4 gabungan pakar ini akhirnya terciptalah satu lagi formula iaitu Calming Cleanser Rose.

Jadi bagi anda yang sebelum ini pernah mencuba pakai Produk Zarraz Paramedical tapi mengalami masalah jerawat naik, anda tidak perlu risau, cuba gunakan semula produk ini dengan menggunakan Calming Cleanser Rose sebagai pencuci utama anda. Saya boleh bagi jaminan dalam masa 7 hari jerawat anda pasti akan kecut.

Harga RM70 Sahaja

laman web rasmi zarraz, official website zarraz paramedical

Nota: Jerawat juga terdiri daripada beberapa jenis dan setiap jenis mempunyai cara rawatan yang tersendiri dan berbeza. Jadi sila tentukan jenis jerawat anda di SINI>>
testimoni pengguna produk zarraz paramedical, kesan sampingan produk zarraz, produk zarraz, rawatan jerawat terbaik
Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.