Tuesday, 12 February 2013

Zarraz Penuhi Impian Wanita


MEMILIKI kulit yang halus, cantik dan sihat menjadi impian setiap wanita. Mungkin ada yang menganggap ia sesuatu yang mustahil memandangkan industri kosmetik dan penjagaan kulit di luar sana rata-ratanya umpama hanya indah khabar daripada rupa.
Kes begini terjadi apabila berlaku lambakan produk kecantikan dalam pasaran.

zarraz penuhi impian wanita, anzalna menggunakan produk zarraz, masalah jerawat, produk zarraz parmedical, rawatan untuk jerawat, jeragat, melasma
Petikan yang diambil dari Berita Utusan Online.

Pengguna pula lazimnya mudah terpengaruh untuk membeli sesuatu produk tanpa melihat apa yang

Monday, 11 February 2013

Petua Mencegah Penuaan


Sesetengah orang sangat fobia dengan perkataan “penuaan”, terutamanya bagi wanita yang memang mementingkan kecantikan fizikal dan pandangan orang terhadap dirinya. Walau bagaimana kita cuba mengelaknya, penuaan pasti menjelma. Cuma apa yang boleh dilakukan ialah melambatkan proses penuaan tersebut.

zarraz paramedical, faktor penuaan, apa itu penuaan, tanda-tanda penuaan, anti aging suppliments, anti aging tips, anti aging treatment, anti aging food, best anti aging serum, serum anti aging, skincare anti aging, petua anti-aging, best anti aging products, krim anti aging, anti aging cream, moisturizer anti aging, skincare anti penuaan

Selain senaman dan rawatan lain, proses penuaan juga boleh dilambatkan dengan cara

Sunday, 10 February 2013

Stemcell Sleeping Gel


Pada waktu malam hari juga kulit kita memerlukan sokongan untuk memproses dan memperbaharui sel-sel kulit dengan lebih cepat dan sihat. Untuk penjagaan kulit pada waktu malam, produk Stemcell Sleeping Gel adalah sangat-sangat diperlukan untuk semua jenis kulit. Sebaik menggunakan produk Stemcell Sleeping Gel ini, anda boleh lihat dan rasa pada esok paginya kulit anda sangat sihat dan berseri sepertinya tidak tidur semalaman.

zarraz paramedical, stemcell sleeping gel, night cream zarraz paramedical, best whitening night cream, the best night cream, night cream reviews, krim siang malam, night cream terbaik, krim malam yang bagus
Stemcell Sleeping Gel Zarraz Paramedical

Fungsi utama dan ciri-ciri produk adalah seperti yang berikut:-

Saturday, 9 February 2013

Masalah Jerawat & Rawatan Terbaik yang Selamat


Jerawat
Jerawat merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit).
Sekiranya jerawat berlaku dengan teruk, ia perlu dirawat untuk mengelakkan kulit berlubang dan berlakunya parut yang berkekalan.
Parut Jerawat yang Teruk
Jerawat secara amnya merupakan suatu fenomena biological yang terjadi pada kulit akibat dari masalah keradangan tisu pada bahagian kelenjar minyak di kulit manusia. Ianya sering muncul pada bahagian kulit yang

Friday, 8 February 2013

Kisah Sedih Sahabatku >> Ditinggal Kekasih Tercinta Kerana Jerawat Kronik


Kisah pilu rakan saya ini ingin saya kongsikan kepada anda semua. Yang mana, sewaktu bejumpa dengan beliau nampak kemurungan diwajah insan yang dulunya ceria dengan gelak dan tawa.
masalah jerawat azizol, rawatan masalah jerawat, skincare terbaik untuk masalah jerawat, cara mengatasi masalah jerawat, zarraz paramedical, masalah jerawat badan, punca masalah jerawat, bagaimana menghilangkan jerawat

Memulakan cerita beliau yang dikenali dengan nama Azizol berasal dari Terengganu dengan nada yang perlahan menyatakan yang beliau hampir putus harapan untuk berdepan dengan masyarakat dengan

Wednesday, 6 February 2013

Kursus Usahawan Online Melalui Blog


Mahukah Anda Kalau Saya Bantu Anda Melonjakkan Jualan Produk/Perkhidmatan Anda Sehingga Membuatkan Ratusan Pelanggan Berebut-rebut Membeli Produk Anda Tanpa Berfikir Panjang?

Ini bukanlah servis yang baik untuk anda, tetapi servis yang TERSANGAT BAIK pernah ditawarkan.

Saya percaya bahawa ramai orang yang menceburi bidang business online tidak kira dari segi dropshipping, pengedar, stokis, perkhidmatan dan lain-lain. Lihat sahaja di Laman Sosial Facebook terdapat ratusan perhidmatan dan produk yang ditawarkan. Dan saya percaya ramai orang yang menggunakan Facebook sebagai Platform utama untuk memasarkan produk.

Namun hari ini saya tidak bercerita tentang penjualan melalui facebook. Tapi saya bercerita mengenai jualan melalui Blog. Bagi saya facebook memang platform yang baik, namun Blog adalah 10 kali lebih baik untuk dijadikan platform penjualan Produk/Perkhidmatan dan apa juga jenis perniagaan anda.

Kenapa Blog?
 • Adakah Jutawan Internet Irfan Khairi menjadi Jutawan kerana Facebook atau Blog?
 • Jika anda mencari sesuatu bahan dalam google atau yahoo, seperti “ubat kurus”, adakah facebook yang memaparkan ubat kurus tersebut akan keluar dalam senarai? Sama sekali TIDAK. Hanya blog yang mengenakan keyword “ubat kurus” yang akan tersenarai.
 • Tidak perlu monitor 24 jam, tidak perlu membalas message atau komen seperti kaedah dalam facebook. Semuanya berjalan secara sistematik, teratur dan konsisten.

Dan banyak lagi.. Puluhan kebaikan blog daripada facebook. Teruskan pembacaan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

"Jangan LEPASKAN Peluang ini!
Mempunyai Perniagaan Internet Sendiri,
Membina & Mengurusnya
Tanpa perlu mengupah Pereka Laman Web"


MENGAPA PERLU MEMBINA KEDAI ONLINE?

1. Tidak memerlukan modal/perbelanjaan yang tinggi.
Anda tidak perlu membayar sewa kedai, lesen perniagaan, tidak perlu bayar gaji pekerja dan tidak perlu punya stok barang. Sangat sesuai untuk sesiapa yang baru memulakan perniagaan. Menarik Bukan??

2. Tidak memerlukan ruangan penyimpan barang malah tidak perlu untuk meyimpan stok barangan. Anda hanya perlu mempunyai gambar contoh barangan sahaja. Apabila pelanggan memesan barangan tersebut, anda boleh mendapatkan barangan tersebut daripada pengedar/pembekal. Oleh yang demikian tiada masalah pembaziran kerana hanya barangan yang dipesan sahaja akan dibeli oleh anda.

 3. Tidak perlu menggaji pekerja, segalanya akan diuruskan secara automatik oleh Kedai Online anda.

 4. Risiko mengalami kerugian adalah sifar kerana kita hanya mendapatkan barangan apabila pembeli membayar barangan tersebut terlebih dahulu barulah barang pesanan akan dikirim.

5. Sangat selesa dan mudah kerana boleh uruskan di dalam rumah/pejabat/dimana sahaja asalkan boleh mencapai talian Internet. Di mana-mana sahaja adalah pejabat anda.

6. Tidak terikat dengan masa seperti bekerja di pejabat.

 7. Kedai online boleh beroperasi 24 jam sehari, 365 hari dalam setahun. Bermakna, walaupun anda sedang tidur, sakit atau bercuti namun kedai anda tetap beroperasi dan membuat jualan seperti biasa. Keuntungan anda tiada batasnya.

 8. Sesiapa sahaja boleh berniaga; Suri Rumah Tangga, PemanduTeksi, Pengusaha Homestay, Guru, Pelajar Sekolah, Penjual Ikan, Klinik Swasta, Pegawai Kerajaan/Swasta, Pegawai Pencen, Penjual Goreng Pisang, Penjual Baju dan Sesiapa saja!

9. Sistem pembayaran yang disediakan sangat mudah. Dengan adanya Pay Pal, Kad kredit, Maybank2u, Cimbclicks dan apa sahaja perkhidmatan Internet Banking memudahkan proses jual beli.

10. Pembeli sekarang lebih suka membeli dalam internet kerana menjimatkan masa, tidak memenatkan, tanpa perlu kos perjalanan serta memberi peluang kepada pembeli mendapatkan harga yang berpatutan.

11. Pasaran adalah meluas/Global. Jika dengan teknik yang betul, produk yang anda pasarkan melalui internet boleh mencapai pasaran Global sehingga ke luar Negara.

Pelajari Teknik & Cara Paling Mudah Membuka Kedai Online!


 • Perniagaan secara online, mungkin ianya nampak mudah dan senang bahawa semua peniaga boleh lakukan sendiri bukan?
 • Siapa yang tak mahu membuat duit secara online?
 • Mengikut statistik terkini dari SocialBakers, kadar pembelian online oleh rakyat Malaysia semakin meningkat hari ke hari.
 • Siapa yang tidak berniaga online, pasti akan ketinggalan.


 • Berniaga secara online dapat mengurangkan banyak kos seperti kos sewa kedai, kos pemasaran dan kos melantik pekerja.
 • Jika anda tidak mempunyai kedai online, anda memang ketinggalan jauh.
 • Kalau anda nak buat duit dengan banyak, anda perlu mempunyai kedai online.
 • Tetapi, membuat kedai online bukannya mudah, bukan senang macam membuat akaun Facebook, Twitter, dan Youtube.
Banyak yang anda perlu fikirkan untuk membina Perniagaan Online, antaranya:

  persoalannya, soalan lazim matematik universiti
 • Macam mana nak buat katalog produk online? Saya tak mahir perkara teknikal!
 • Bagaimana nak buat sistem pembayaran untuk pelanggan saya? Susah tu nak buat sistem pembayaran.
 • Macam mana nak buat kedai dengan design yang cantik dan nampak professional.
 • Saya tak ada masa nak uruskan kedai online, banyak sangat fungsi kedai saya kena buat.
 • Susah nak uruskan tempahan pelanggan ini dengan saya yang tidak ada kemahiran teknikal.


Oleh kerana itulah kami berada disini untuk membantu anda membina perniagaan online anda dengan mudah dari A sampailah Z!

Anda tidak perlu risau lagi, kerana kami akan membimbing anda bagaimana cara untuk membina perniagaan online dengan cara yang paling mudah dan efektif. Dengan pengalaman mentor selama bertahun-tahun, kami telah membuat kajian terhadap cara yang betul dan berkesan untuk membina perniagaan online ini, kami kongsikan dengan anda dengan harapan supaya anda tidak akan merasai kegagalan dan keperitan yang telah kami lalui sebelum ini.

Ini peluang anda mempelajari cara membina perniaggan online tanpa perlu menghadapi kesukaran. Platform yang kami gunakan adalah dalam bentuk Blog dan bukan e-Mall. Kenapa kami menggunakan Blog? Jawapannya nanti kami akan dedahkan dalam program nanti.

Segala pengalaman dan pengetahuan kami dalam bidang perniagaan Blog dan e-dagang kami akan kongsikan didalam bengkel ini. Kami cuba curahkan segala ilmu yang kami ada dalam bidang ini untuk anda, kerana kami benar-benar mahu anda berjaya dalam perniagaan online dan seterusnya menjana keuntungan yang berlipat kali ganda hanya dari rumah seperti apa yang telah kami lakukan sekarang ini.

Kami  telah menyediakan anda satu MODUL LENGKAP dan berkesan sebagai rujukan anda bagi memastikan anda betul-betul berjaya melakukan perniagaan online. Teknik-teknik ini boleh anda gunakan bila-bila sahaja dan dalam apa pun jenis produk yang anda jual.

Siapakah Mentor Anda?

Presenter : Fifie @ Sofiah Mangujal

Berasal dari Kudat Sabah yang mempunyai pengalaman membantu & mendidik usahawan online Zarraz Paramedical menjana pendapatan sehingga 5 angka Sebulan.
 • Dilahirkan pada 17 Jun 1988
 • Mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Information Technology (Specialist in Cisco)
 • Telah menjalani kursus Aplikasi Komputer di bawah Naungan Universiti Putra Malaysia (UPM) selama setahun.
 • Bertugas sebagai ‘monitoring’ semua usahawan online di Zarraz Paramedical.
 • Proven melahirkan insan yang mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka melalui blog.Speaker : Mohd Fadly Shah

Anak jati Bandar Tun Razak Kuala Lumpur yang Berjaya menjana pendapatan 5 angka sebulan hanya dengan menjual 1 jenis produk secara online.
 • Dilahirkan pada 08 Nov 1979
 • Menjual produk keluaran orang lain namun berjaya melahirkan 58 pengedar di bawah naungan sendiri dalam masa 2 bulan hanya melalui sentuhan Blog.
 • Insan pertama yang Berjaya merintis penjualan produk Zarraz Paramedical ke luar Negara hasil dari jualan online.
 • Top Sales Jualan Produk Kecantikan di dalam Zarraz paramedical (Lelaki boleh mengalahkan perempuan kerana adanya blog yang sangat efektif).
Apa yang Bakal Anda Pelajari?


LEVEL 1 : PENGENALAN KEPADA PERNIAGAAN ONLINE

 • Mengenali sebab kenapa perlu adanya blog.
 • Mengenali Perbezaan & Kelebihan Blog berbanding e-mall.
 • Mengenali produk “HOT” di pasaran online.
 • Pemilihan Produk Terbaik.
 • Bagaimana membina / memulakan Blog.
 • Pemilihan Tajuk yang Terbaik dan Menarik Perhatian


LEVEL 2 : MEMBINA BLOG YANG MENARIK

 • Membina Blog
 • Cara penyampaian Blog yang Menarik
 • Penyampaian Background & Tulisan yang berkesan
 • Widget “HOT” yang mampu menarik Pelanggan
 • Cara menukar Template / Design Blog
 • Cara menukar alamat URL Blog kepada Domain & Hosting Sendiri
 • Cara membuat Submenu / Page yang banyak dalam Blog.


LEVEL 3 : MENARIK PELANGGAN

 • Cara penulisan Artikel terbaik menggunakan susunan Ayat-ayat power
 • Rahsia persembahan Artikel Terbaik
 • Teknik menggunakan Enjin Carian untuk mendapatkan pengunjung
 • Cara pengoptimasi Blog untuk enjin carian Google.
 • Cara membuat pemasaran blog melalui facebook
 • Rahsia bagaimana menarik pelanggan.


LEVEL 4 : PEMASARAN BLOG

 • Teknik membuat pembaca berhenti lama di Blog anda
 • Teknik meletakkan boring tempahan ke dalam Blog
 • Rahsia meningkatkan jualan melalui internet
 • Jadikan pendapatan dari Blog sebagai Passive Income
 • Rahsia pelanggan membayar terus ke akaun anda tanpa perlu menghubungi anda.
 • Cara membuat pemasaran Blog menggunakan Direct Link dengan Blog-blog orang lain mahupun Facebook.


LEVEL 5 : MAKSIMUMKAN PENDAPATAN

 • Teknik marketing berkesan
 • Menjadi pakar dalam bidang online & produk
 • Strategi pemasaran online
 • Rahsia Search Engine Optimization (SEO)
 • Petua Kerja Online
 • Marketing Berkesan dan Berterusan
 • Pemantauan Berterusan dan Mentor.


Kelebihan:
Kursus 1 hari (Pagi ke Malam)
Yuran sekali seumur hidup
BIMBINGAN Seumur hidup (Setiap Hari Rabu)
Domain Blog PERCUMA
JAMINAN sampai pandai dan mempunyai blog sendiri setelah keluar dari program ini.

Bonus
Set Produk Zarraz

Sehelai Baju T-shirt Zarraz
Sijil Penyertaan Disediakan

Jadi, Berapa Harganya? RM2,000...? RM1,500...? RM9,000...? RM700...?

Sebenarnya bukanlah harga setinggi itu. Jangan terkejut pula. Tapi kalau anda pergi ke kursus-kursus blog yang lain, ada yang mencecah sehingga RM2,500, Malah ada yang lebih dari itu. Sekarang, jom lihat berapakah harganya...

Harga Sebenar RM969
Kini Hanya RM500
Termasuk Domain Blog, Makan & Minum Semasa Program


 TERHAD!!!
Kepada 15 Orang Terawal


Anda juga boleh terus menghubungi nombor-nombor telefon yang tertera dibawah untuk menempah tempat anda.
010-2639329 (Shah)

014-9552125 (Fifie)


Sunday, 3 February 2013

Set One Solution Mampu Merawat Semua Jenis Masalah Kulit


Set One Solution Merupakan Set yang unik lagi complex yang dipackagingkan khas untuk merawat masalah kulit terutamanya untuk masalah kulit sensitif, jerawat, jeragat, kulit kusam, eczema, kulit gatal, kulit berminyak, jerawat halus dan kulit gabungan.

zarraz paramedical, set one solution zarraz, produk terbaru zarraz, zarraz propaganza, masalah kulit sensitif, rawatan kulit sensitif


Fungsi Utama Produk ini adalah:-

1. Rawatan utama masalah Jerawat, Jeragat, eczema, kulit kering, kulit, berminyak, whitehead, black head dan semua jenis masalah kulit.

2. Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan