Sunday, 16 February 2014

PERCUMA PAKEJ PERCUTIAN KE PHUKET


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera dari www.zarrazspecialist.com. Hari ini agak tidak sabar nak berkongsi satu berita baik yang baru je MD Zarraz En. Ahmad Zulfaisal umumkan tadi.

Hari ini Beliau umumkan nak ajak semua pengedar Produk Zarraz Paramedical bercuti ke Phuket bagi yang nak. OMG biar betul boss terlalu baik hati macam tu?
Percutian agen zarraz ke phuketm kelebihan menjadi agen zarraz


Betul... Beliau mengajak semua agen-agen untuk melancong bersama ke
huket selama 3 hari 2 malam secara PERCUMA. Tiket penerbangan, makan minum dan penginapan adalah disediakan. Individu hanya bawa duit Shopping sahaja.

Seronok tak rasa bila dapat melancong secara PERCUMA?

Tambah beliau, Percutian ke Phuket tu adalah lawatan sambil belajar. Setiap peserta akan diajar Sweedish Body Massage oleh Pengasas Puan Ima Zara setelah sampai di sana nanti. Ianya sedikit sebanyak dapat menambah ilmu dan pengalaman para beauty consultant Zarraz.

sweedish body massage, kelebihan pengedar zarraz, pengedar zarraz paramedical,
Sweedish Body Massage

Ada Terma & Syarat Tak?

Syarat yang beliau tetapkan adalah sangat-sangat mudah. Nak tahu lebih lanjut? Jom baca keterangan lebih lanjut di bawah ini.


Terma & Syarat Penyertaan
1. Terbuka kepada semua Agen Zarraz yang SAH menggunakan 1 user ID untuk pembelian produk Zarraz Sebanyak RM10,000 atau membuat penajaan agen baru mengikut kiraan mata Fantacy Point sebanyak 35 Point sahaja.

RM10,000 atau 35 Point sahaja? Mudahnya. Orang yang paling slow buat sales pun dapat Point sekurang-kurangnya 50 Point dan sales RM20,000 sebulan. Inikan pula 35 point je. Alahai mudahnya..2. Tempoh masa yang diberikan bermula 1 Feb sehingga 1 April 2014. (Namun hari ini baru 16 Feb dah 5 orang yang telah mencapai syarat ini. Syarat yang cukup mudah untuk dicapai).

Tempoh Masa : 1 Feb – 1 April 20143. Segala keputusan pemenang ditentukan oleh pihak pengurusan syarikat. Pemenang akan dihubungi untuk penerimaan voucher percutian 3 Hari 2 Malam di Phuket.


pakej percutian percuma ke phuket, teringin nak melancong, panorama indah dunia,
Betapa Indahnya Panorama Dunia ini bila dilihat dari atas Kapal Terbang


4. Pemenang akan menerima 1 pakej lengkap 3 Hari 2 Malam di Phuket, termasuk penerbangan Tiket Air Asia, Penginapan Hotel, Makan dan minum ditanggung oleh Pihak Syarikat. Pakej ini tidak boleh ditukar dengan nilai tunai. Tarikh perjalanan ke Phuket akan dimaklumkan kepada pemenang nanti.


Ada yang betanya, “Tapi saya belum jadi agen Zarraz lagilah, dah terlepas pula peluang ini”.

Tunggu dulu... Ini jawapannya....


BERITA GEMBIRA, kepada mereka yang belum jadi agen dan mendaftar sebagai agen Zarraz dalam tempoh 1 Feb - 1 April 2014 ini dan mampu mecapai syarat yang ditetapkan, anda juga akan berpeluang mengikut pakej pelancongan ini. Bukan kepada agen yang sedia ada sahaja. Agen yang baru nak mendaftar juga layak.JADI APA TUNGGU LAGI?? Jom Menjadi Agen Zarraz Paramedical dan Melancong bersama Agen-agen serta Pengasas Puan Ima Zara dan MD Zarraz. Rehatkan minda anda dari sebarang stress dan masalah.

pakej percutian phuket, percutian pengedar zarraz
Seronoknya bersantai di Pantai yang Indah dan Aman dan Besih ini, Seakan dunia hanya kita yang punya. Minda yang sihat dan bebas dari sebarang tekanan masalah.
Saya nak Jadi Agen... KLIK SINI>>>

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.