Monday, 24 February 2014

ZARRAZ RESHAPING BODY GEL


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera dari www.zarrazspecialist.com
Hari ini kami kongsikan sesuatu yang baru kepada anda. Untuk pengetahuan semua pembaca blog ini, Zarraz Paramedical bakal mengeluarkan satu produk Hot iaitu produk Slimming.

rahsia kuruskan badan, petua badan slim

Tapi produk ni belum ada di pasaran lagi. Ianya masih dalam proses R & D (Research & Development) sebab setiap produk Zarraz yang dikeluarkan perlu
menjalankan R & D dahulu sekurang-kurangnya 6 bulan. Produk ini baru 5 bulan proses R & D dan dijangka akan berada di pasaran pada bulan Mei nanti.


Pada bulan Januari 2014 yang lalu, sebanyak 30 sample produk telah diagihkan kepada 30 orang untuk dicuba. Setiap peserta ditimbang terlebih dahulu untuk mengetahui berat badan mereka sebelum menggunakan produk Slimming Gel Zarraz. Dan keputusan akan dilihat selepas 2 minggu.
zarraz slimming gel, testimoni slimming gel zarraz,
Antara Pengguna R & D Slimming Gel Zarraz

 Dan selepas 2 minggu, setiap peserta ditimbang untuk mengambil ukuran berat selepas menggunakan produk Slimming Gel Zarraz. Didapati 20 orang telah mengalami penurunan sebanyak 1.5kg-2.0kg dan sebanyak 8 orang telah menurun sebanyak 2.0kg-4.0kg dan hanya 2 orang yang mengalami kenaikan berat badan sebab sedang mengandung ketika itu.

Penurunan berat badan yang paling banyak adalah Puan Siti Naimah Mohamed Nor yang mengalami penurunan sebanyak 4kg dalam tempoh 2 minggu.
testimoni penggunaan produk slimming gel zarraz, petua kuruskan badan, petua langsingkan badan
Penurunan Sebanyak 4kg selepas 2 minggu

Bermula daripada itu, ramai orang yang yang ingin pengguna R & D Zarraz Slimming Gel ini. Dan setakat ini lebih dari 200pcs sample telah diagihkan kepada setiap orang yang ingin mencuba produk ini.

Anda kenal Hadi Idola Kecil? Beliau juga salah seorang penguna R & D Slimming Gel Zarraz. Dan pada Annual Dinner Zarraz 08 Feb 2014 yang lalu, beliau mengaku bahawa beliau dah turun sebanyak 2kg selepas menggunakan Produk Slimming Gel Zarraz selepas 2 minggu.
rahsia kurus hadi idola kecil, slimming gel zarraz, stokis zarraz kelantan, testimoni slimming gel zarraz
Rahsia Hadi kuruskan badan

Baru-baru ini saya bercerita dengan Puan Fizah salah seorang pengguna R & D Slimming Gel Zarraz ini. Beliau juga merupakan penjual produk-produk Slimming dari syarikat lain. Boleh dikatakan kesemua produk Slimming di luar sana beliau jual. Tidak kira jenis pil, jenis spray, jenis sapu, jenis gel, jenis buih, dan sebagainya beliau jual.

Dan baru-baru ni saya bertanya pada beliau apa perbezaan produk Slimming Gel Zarraz ni berbanding dengan produk slimming lain yang dia pernah cuba.

Beliau menjawab, secara jujurnya produk Slimming Gel Zarraz Jauh berbeza dengan produk lain yang beliau jual.

“Selepas pakai 2 hari, nampak ketara Strech Mark mengandung (Beliau baru 2 bulan melahirkan anak) telah pudar. Selulit pula nampak sangat telah kecut dan tidak kelihatan lagi. Saya baru pakai 2 minggu tapi setakat ini dah turun 1.5kg, nak target untuk dapatkan semula berat badan 47kg sebelum mengandung dulu.

Nak kurangkan lagi 8kg tapi saya pasti boleh dapat dengan penggunaan Slimming Gel Zarraz ni. Dan satu lagi yang paling best kan, lepas sapu je Slimming Gel Zarraz ni, mesti nak masuk tandas untuk membuang. Slimming Gel Zarraz ni best la dapat nyah toksik dari badan. Dan paling tak sangka ianya dapat memudarkan selulit. Memang besat sangatlah”.

"Selepas pakai 2 hari, nampak ketara Strech Mark mengandung telah pudar."

Itulah pengakuan sendiri dari Puan Fizah selepas menggunakan produk Zarraz Slimming Gel.

CIRI-CIRI ZARRAZ SLIMMING GEL
Berikut merupakan ciri-ciri sebenar Slimming Gel Zarraz ini.
  • Membentuk (Reshap Body) jadi cantik dan menjadikan badan lebih sihat
  • Mampu memberi kelembapan pada epidermis
  • Mampu tegangkan & gebukan kulit
  • Terdapat collagen & elastin di dalamnya
  • Mampu mengurangkan selulit & strech Marks
  • Mampu mengeluarkan Sisa Toksik dari badan (Agent Detox)
  • Membakar lemak dengan selamat dan tanpa kesan sampingan.
  • Mampu menegangkan & menganjalkan kulit.
  • 100% dari bahan-bahan semulajadi.

zarraz slimming gel, ubat kurus zarraz, produk kurus zarraz,
Trial Set Slimming Gel Zarraz yang telah diedarkan

Bahan Utama Zarraz Slimming Gel
Produk ini 100% dihasilkan dari ekstrak tumbuhan dan bahan semulajadi. Bahan utama yang terdapat dalam produk ini adalah Acefylline Methylsilanol Mannuronate & Kigelia Africana + Marine Collagen. Berikut merupakan cirri-ciri kedua-dua bahan ini.

1. Acefylline Methylsilanol Mannuronate
  • Membentuk (Reshap Body) jadi cantik dan menjadikan badan lebih sihat
  • Merupakan slimming Treatment
  • Memberi kelembapan pada epidermis
  • Mampu tegangkan & gebukan kulit
  • Terdapat collagen & elastin di dalamnya
  • Anti-oxidant sekaligus mampu melambatkan penuaan
  • Kurangkan selulit & strech Marks
  • Merupakan Agent Detox

Acefylline Methylsilanol Mannuronate, bahan kandungan slimming gel zarraz, adakah slimming gel zarraz selamat?
Acefylline Methylsilanol Mannuronate

2. Kigelia Africana + Marine Collagen
  • Mampu tegangkan kulit
  • Membina sel baru pada kulit
  • Meningkatkan elastisiti
  • Anti selulit

Kigelia Africana, bahan utama slimming gel zarraz, produk kurus zarraz, bahan ubat kurus,
Kigelia Africana

Selain itu, bahan-bahan lain yang terkandung di dalamnya adalah:-
3. Seaweed (Fucus Vesiculosus) Extract
4. Soluble  Collagen
5. Peppermint
6. Hydrolysed Soy Protein
7. Camomille

Patutlah ramai yang komen lepas sapu Slimming Gel Zarraz ni mesti nak masuk tandas untuk membuang, rupanya sebab Gel ini mempunyai Agent Detox di dalamnya.

Walaupun permintaan terlalu tinggi ke atas produk ini, dan  kesan serta hasilnya telah terbukti berkesan dan selamat namun Zarraz Slimming Gel ini masih belum dikeluarkan lagi di pasaran luar kerana ingin memenuhi Syarat Produk Paramedical yang perlu menjalankan R & D setidak-tidaknya selama 6 bulan. Itulah perbezaan paling ketara antara Produk Zarraz Paramedical dengan produk-produk di luar sana.


Jadi nantikan kemunculan Produk Zarraz Slimming Gel ini akan datang. Dijangka akan dikeluarkan pada bulan Mei nanti.

Produk Reshaping Body Gel Ini telah berada di pasaran, KLIK SINI>>> untuk membelinya.

Nak tahu lagi 21 jenis Produk Zarraz Paramedical? KLIK SINI >>>>

beauty consultant zarraz, produk zarraz, cara pembelian produk zarraz, belian online produk zarraz
Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.