Monday, 5 May 2014

Kenapa Produk Zarraz Paramedical tidak dijual di kedai Farmasi atau Kedai Jamu?


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia Zarraz Specialist.

produk zarraz di watson, stokis zarraz putrajaya, zarraz paramedical
Saya sering mendapat soalan yang sama bahkah setiap hari saya diajukan dengan soalan ini oleh bakal pembeli Produk Zarraz Paramedical seperti anda yang sedang membaca ketika ini.

Ramai yang bertanya, kenapa Produk Zarraz Paramedical tiada dijual atau tidak boleh didapati di mana-mana kedai Watson, Guardian, Kedai Jamu mahupun Farmasi?

Ramai yang berpendapat dan mengatakan bahawa jika
produk ini ada di mana-mana kedai yang berdekatan, mereka mudah untuk membeli dan mendapatkan produk ini.

Jadi menjawab kepada soalan anda, Produk Zarraz Paramedical memang tidak dapat diperolehi di mana-mana kedai Jamu, Watson, Guardian atau Farmasi kerana produk ini merupakan produk ekslusif Spa yang bersifat Paramedical.

Produk Zarraz merupakan Produk Paramedical yang sering digunakan di SPA dan terbukti berkesan secara Klinikal. Ianya bukanlah kosmetik biasa namun ianya bersifat PARAMEDICAL. Setiap pembelian anda akan mendapat consultation Kulit secara PERCUMA. Sebab itulah produk ini tidak boleh didapati di mana-mana kedai Farmasi atau Kedai Jamu kerana setiap pelanggan yang ingin membeli produk ini akan diberikan consultation kulit terlebih dahulu dan akan dicadangkan produk apa yang bersesuaian.

produk zarraz di kedai jamu, stokis zarraz di kuching sarawak, stokis zarraz kelantan
Lambakan Produk di Kedai Jamu
Sebenarnya keputusan anda untuk membeli produk Kecantikan di mana-mana Farmasi, Watson, Guardian atau kedai Jamu tidaklah salah, namun ianya satu keputusan yang kurang tepat. Sebab pernahkan mana-mana penjual kedai tersebut memberikan consultation kulit terlebih dahulu sebelum anda membeli sesuatu produk?

Selain itu, ramai yang saya dapati, mereka yang membeli produk di mana-mana kedai tersebut agak keliru sebenarnya Produk yang mana, dan Jenama yang mana perlu mereka gunakan kerana terdapat puluhan Jenama dan Jenis produk kecantikan di situ.

Dan jika bertanya kepada pekerja kedai pula, mereka hanya boleh katakan “Awak rasa produk yang mana awak nak?” atau “Dulu awak pernah pakai produk yang mana? Apa kata awak cuba pakai Jenama ini pulak”.

Tidak kurang juga yang pekerja kedai itu sendiri pun tidak tahu fungsi dan kegunaan setiap produk yang terdapat di kedainya. Andai sekiranya anda beli sesuatu produk di kedai tersebut dan tiba-tiba selepas pakai produk tersebut, jerawat tumbuh dengan banyaknya, dengan siapakah anda harus mengadu dan bertanya nanti? Adakah anda bertanya pada pekerja kedai tersebut? Jika ya, dapatkan perkerja kedai tersebut membantu anda?

Sebab itulah Produk Zarraz tidak diletakkan di mana-mana kedai Jamu, Watson, Guardian atau Farmasi kerana anda sememangnya memerlukan consultation kulit sebelum membeli produk ini. Produk Zarraz Paramedical terdapat 21 jenis semuanya. Jika sekiranya produk ini diletakkan di mana-mana kedai tersebut, adakah anda tahu produk yang mana bersesuaian dengan anda?

produk zarraz paramedical, testimoni zarraz paramedical, stokis zarraz di johor
Produk Zarraz Paramedical di SPA Zarraz

Jadi di manakah anda boleh dapatkan produk ini?

Produk Zarraz Paramedical ini hanya boleh didapati di beberapa SPA yang terpilih dan terlatih sahaja. Dan cara yang paling mudah, anda boleh dapatkan produk ini secara Online di sini sahaja. Saya akan berikan consultation kulit PERCUMA kepada anda dan produk yang anda beli nanti akan dihantar terus ke rumah anda menggunakan Pos Laju Malaysia. DIJAMIN SELAMAT SAMPAI. Jadi anda tidak perlu keluar rumah untuk dapatkan produk ini.

spa zarraz paramedical, spa pakej pengantin, pakej pengantin spa

Dan andai sekiranya anda tidak berpuas hati, maka anda boleh mengadu atau bertanya kepada saya semula. Saya pasti akan membantu anda sehingga anda Berjaya.

Beauty is Responsibility

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.