Pengedar Diperlukan


Salam kecantikan untuk semua. Oleh kerana permintaan yang terlalu tinggi terhadap produk ini sehingga saya sendiri tidak menang tangan untuk mengurus tempahan dari pengguna produk, maka saya memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan dengan menjadi pengedar Produk Zarraz Paramedical ini.

Kami dari Pihak Zarraz paramedical dengan berbesar hati menawatkan 3 pakej pilihan yang mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja.

Jadi pakej-pakej pengedar / Stokis yang kami tawarkan adalah:-

Pakej Ruby : Modal RM500
Kelebihannya:-
a). Akan dapat produk yg bernilai RM500 mengikut harga retail.
b). Dapat diskaun produk sebanyak 30% untuk setiap item selepas berdaftar.
c). Boleh melahirkan agen sendiri dan mendapat keuntungan 15% daripada agen sendiri.
d). Keuntungan setiap produk terjual sehingga 30% utk setiap item.

Pakej Diamond : Modal RM2450
Kelebihannya:-
a). Pendaftaran pertama akan dapat produk bernilai RM3500 selepas pembayaran RM2450 telah dilakukan.
b). Boleh melahirkan agen-agen sendiri dan mendapat keuntungan sehingga 35% daripada agen sendiri.
c). Keuntungan setiap produk terjual sehingga 65% untuk pembelian kedua dan seterusnya.
d). Setiap pembelian akan mendapat Fantacy Point. Dan point ini boleh ditukar kepada aset seperti Motorsikal, Kereta dan Rumah. Klik sini untuk keterangan lebih lanjut tentang Fantacy Point.

Pakej Mobile Spa : Modal RM2999
a). Pendaftaran pertama akan dapat produk bernilai RM3500 selepas pembayaran RM2450 telah dilakukan.
b). Mendapat Produk Saloon Pack Spa yang bernilai RM1200.
c). Boleh melahirkan agen-agen sendiri dan mendapat keuntungan sehingga 35% daripada agen sendiri.
d). Keuntungan setiap produk terjual sehingga 65% untuk pembelian kedua dan seterusnya.
e). Setiap pembelian akan mendapat Fantacy Point. Dan point ini boleh ditukar kepada aset seperti Motorsikal, Kereta dan Rumah. Klik SINI untuk keterangan lebih lanjut tentang Fantacy Point.
f). Pengiklanan PERCUMA di mana-mana agen pengiklanan kami yang ada.
g). Layak mengikuti Program Smart Mobile Spa yang diadakan selama 2 hari 1 malam. Penginapan dan makan minum adalah ditanggung sepanjang program. Program ini bernilai lebih dari RM5000.
h). Mendapat keistimewaan dan kepentingan dalam setiap event atau program yang dianjurkan oleh Pihak Syarikat.
i). Percuma Domain Website.


Nota: Produk yang dibeli adalah mengikut pilihan masing-masing. Kami hanya tentukan harga setiap pakej namun kami tidak tentukan produk yang perlu diambil kerana ianya bergantung kepada anda sendiri produk apa yang anda nak. Namun jika inginkan cadangan, kami boleh cadangkan produk yang terbaik untuk anda.

Senarai Produk Zarraz Paramedical boleh diperolehi.
  
Bil
Nama Produk
Harga Produk
1.
Set One Solution
RM150
2.
Set Bio Nutri Care
RM250
3.
Calming Cleansing Milk
RM75
4.
Firming Cleanser
RM70
5.
Calming Cleanser Rose
RM70
6.
Refreshing Hydrating Lotion
RM70
7.
Sun Protection SPF50
RM80
8.
Stem Cell Serum
RM85
9.
Stem Cell Sleeping Gel
RM70
10.
Essence Sebum Gel
RM70
11.
i-Moisturizer
RM70
12.
Foundation Natural Pink
RM60
13.
Foundation Light Beige
RM60
14.
Oxygenating Radiant Mask
RM30
15.
Clarifying Renewal Mask
RM30
16.
Lip Magic Collage & Phystrogene
RM40
17.
Pure Marine Collagen
RM250
18.
Never Give Up Hair Care Shampoo
RM75
19.
Never Give Up Hair Care Serum
RM85
20.
Never Give Up Hair Care Mask
RM150

Call / Viber / Whatsapp / SMS
010-2639329


BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI?
Anda hanya perlu pilih pakej mana yang anda selesa dan mampu. Kemudian sila Lakukan Pembayaran di Mana-mana nombor akaun yang berikut:-

PENAMA  AKAUN : MOHD FADLY SHAH BIN RAZALI
Maybank
CIMB Bank
RHB Bank
Bank Rakyat
1647 9912 7460
0814 0064 7305 26
1641 2400 0168 64
2207 5103 3587
Email : shah@zarraz.com.my
Tel : 010-2639329

Kemudian sila berikan Nama Penuh, Nombor I/C, Email, Nombor Telefon & Alamat ke 010-2639329. Anda boleh menghubungi saya menggunakan talian SMS / Whatsapp / Viber / Call. Jangan risau, saya seorang yang mudah dirunding dan bersikap terbuka.

Selain itu jangan lupa juga untuk memberikan senarai produk pilihan anda.

Kemudian, anda akan mendapat e-sistem dari kami selepas anda didaftarkan. E-sistem diwujudkan bagi mengelakkan berlakunya penipuan harga pada agen, penipuan keuntungan dan bagi memudahkan anda order produk sendiri tanpa melalui kami. Anda boleh order produk anda melalui e-sistem yang kami berikan. Semuanya sangat sistematik.

KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR KAMI

a). Pemantauan yang berterusan. Kami akan bantu anda mendapatkan keuntungan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan selagi mana anda masih berhubung dengan kami. Kami faham ramai orang yang menawarkan pakej yang mungkin sama dengan pakej ini, tapi saya sarankan anda memilih mereka yang betul-betul direct dengan HQ Zarraz Sendiri dan yang benar-benar ingin membantu anda. Bukan hanya dapat sekali kemudian ditinggalkan kemudian hari.

b). Kami merupakan Speaker Rasmi Produk Zarraz Paramedical. Kalau tidak percaya, datang sahaja ke mana-mana event “Segment Aspirasi Zarraz” dan lihatlah siapa yang menyampaikan info mengenai produk. Anda mahukan mereka yang “Main Speaker” atau anda mahukan mereka yang “Saya pun kurang pasti sangat info pasal produk. Saya tahu menjual je”. Pilihan ada di tangan anda untuk berjaya dan bekerjasama dengan siapa.

c). Kami juga merupakan Trainer untuk Online Marketing. Maksudnya kami boleh membimbing anda untuk menjana pendapatan secara online dari segi Blog, Facebook, e-Mall dan sebagainya. Jika tidak percaya datanglah ke Program Keusahawanan Zarraz 1 & 3 dan lihat siapa yang menjadi Trainer untuk penjualan produk secara Online. Jika nak jual secara offline juga kami berikan anda panduan yang terbaik.

bagaimana menjadi pengedar zarraz paramedical, pendaftaran pengedar zarraz, menjadi agen zarraz, kebaikan menjadi pengedar zarraz paramedical
Peserta Coaching Online Marketing Batch Pertama

Tawaran ini mungkin akan ditamatkan bila-bila masa apabila kuota pengedar yang kami perlukan telah mencukupi.  Jadi, jika anda berminat untuk menyertainya, saya sarankan agar jangan fikir terlalu lama kerana takut menyesal nanti jika tidak berkesempatan untuk merebut peluang ini.

Tunggu apa lagi. Daftarlah Sekarang dengan menghubungi talian di bawah ini.

Telefon:       010-2639329
Email :         shah@zarraz.com.my

"Perjalanan Beribu Batu Dimulakan Dengan Langkah yang Satu"

0 comments:

Post a Comment

Untuk sebarang persoalan, Sila hubungi talian 010-263 9329.

Anda digalakkan untuk terus menghubungi (Call @ SMS) talian tersebut untuk memudahkan pertanyaan anda boleh dijawab dengan pantas.

Jika anda meninggalkan komen di ruangan komen blog ini, mungkin persoalan anda lambat dijawab dan mungkin juga tidak sempat dijawab. Ini kerana kami tidak mempunyai masa yang banyak untuk melihat ruangan komen blog ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 20 orang setiap hari.

Oleh itu, anda digalakkan untuk menghubungi terus talian 010-263 9329 atau tinggalkan sahaja komen atau Message anda di ruangan Facebook Kami di http://www.facebook.com/ZarrazParamedical. Sekian, Terima Kasih.